Tarif Ara
Tarif Ara
#Hamburger
#Etler
#Sebzeler
#Balık
#Dünya Mutfağı
#Pastalar
#Çorbalar
#Yöresel
#Hamur İşleri
TARİFLER
Öğünler
Malzemeler
Fonksiyonel
Mevsim & Özel Gün
Türk ve Dünya Mutfağı
Özel Beslenme
Pişirme Yöntemleri
Kahvaltı & Brunch
Akşam Yemeği & Ana Yemekler
Atıştırmalık
Salata
Garnitür
Çorba
Ekmek
İçecekler
Tatlılar
Hamur işi
Sandviç
Zeytinyağlılar
Çeşniler ve Soslar
Diğer
;
Süt ve Süt Ürünleri
Meyveler
Sebzeler
Yumurta
Kırmızı Et
Tavuk
Deniz Ürünleri
Aromalı bitkiler ve baharatlar
Şeker ve şuruplar
Bakliyatlar
Kuruyemiş
Nişasta
Un
;
3-Malzemeli
5-Malzemeli
Tek Tencere
Pratik & Hızlı
30 Dakika
Ekonomik
Al & Götür
Ekmek Üstü
Tek tabak
Kase
;
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Ramazan
Kurban Bayramı
Sevgililer Günü
Anneler Günü
Yılbaşı
Doğum Günü
Partiler
Maç Akşamı
;
Türk
Akdeniz
Meksika
Afrika
Amerika
Uzak Doğu
Avustralya
;
Şekersiz
Glutensiz
Vegan
Vejeteryan
Diyet
Çocuk
;
Ağır ateşte
Kızartma
Buharda
Izgara
Air Fryer
Fermente
Kavurma
Barbekü
Soteleme
Güveçte
Fırında
;
KÜLTÜR
Sofra Akademi
Gastronomi Trendleri
Gastronomi Tarihi
Tarım ve üretim
Faydalı Bilgiler
Pratik Bilgiler
WELL-BEING
Gastrosinema
Röportaj
EKİPMAN & STİL
Ekipman
Mutfak Aksesuarları
Mutfak Dekorasyonu
Mutfak Tasarımları
Sofra Aksesuarları
Sofra Tasarımı
YEME-İÇME
Yurt içi
Yurt dışı
İstanbul
Ankara
İzmir
SOFRA TV
Youtube
Instagram
Öğünler
Sebze Yemekleri
Karamelize havuç
Karamelize Havuç
ORTA
Malzemeler
5 adet havuç
Yarım çay bardağı su
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı tozşeker
Yapılışı
1
5 ADET havucu bıçakla yuvarlak şekilde kesin. Tencereye alıp, üzerine su, tuz, tereyağı ve tozşeker ekleyin. Havuç suyunu tam olarak çekip, karamelize olana dek pişirin. Hindi ile birlikte servis yapın.
#
ORTA
#
KARAMELİZE HAVUÇ TARİFİ
#
KARAMELİZE HAVUÇ
#
TEREYAĞI
#
HAVUÇ
#
SU
Sofra’da Bu Ay
Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
Baharat Karışımları
Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Denemeden Geçmeyin
KOLAY
Turşu Kavurması
ORTA
Roma Usulü Enginar
KOLAY
Kionalı Bahar Tabağı
KOLAY
Favalı Enginar