Soslu Karışık Kızartma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sebzeleri soyup, kabak ve patlıcanları yuvarlak, patatesleri de elma dilimi şeklinde dilimleyin. Kızgın yağda ilk önce patatesleri, sonra sırasıyla kabakları, patlıcanları ve biberleri kızartıp servis tabağına alın. Sos için tencereye soğanı ve sızma zeytinyağını koyup 1-2 dakika kavurun. Üzerine rendelenmiş domatesleri, baharatları ve şekeri ekleyin. Domatesler yumuşayıp sos kıvamına gelinceye kadar pişirin. En son rendelenmiş sarmısakları ilave edip kıyılmış maydanozla birlikte kızartmanın üzerine gezdirin.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL