Tarif Ara
Tarif Ara
#Hamburger
#Etler
#Sebzeler
#Balık
#Dünya Mutfağı
#Pastalar
#Çorbalar
#Yöresel
#Hamur İşleri
TARİFLER
Öğünler
Malzemeler
Fonksiyonel
Mevsim & Özel Gün
Türk ve Dünya Mutfağı
Özel Beslenme
Pişirme Yöntemleri
Kahvaltı & Brunch
Akşam Yemeği & Ana Yemekler
Atıştırmalık
Salata
Garnitür
Çorba
Ekmek
İçecekler
Tatlılar
Hamur işi
Sandviç
Zeytinyağlılar
Çeşniler ve Soslar
Diğer
;
Süt ve Süt Ürünleri
Meyveler
Sebzeler
Yumurta
Kırmızı Et
Tavuk
Deniz Ürünleri
Aromalı bitkiler ve baharatlar
Şeker ve şuruplar
Bakliyatlar
Kuruyemiş
Nişasta
Un
;
3-Malzemeli
5-Malzemeli
Tek Tencere
Pratik & Hızlı
30 Dakika
Ekonomik
Al & Götür
Ekmek Üstü
Tek tabak
Kase
;
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Ramazan
Kurban Bayramı
Sevgililer Günü
Anneler Günü
Yılbaşı
Doğum Günü
Partiler
Maç Akşamı
;
Türk
Akdeniz
Meksika
Afrika
Amerika
Uzak Doğu
Avustralya
;
Şekersiz
Glutensiz
Vegan
Vejeteryan
Diyet
Çocuk
;
Ağır ateşte
Kızartma
Buharda
Izgara
Air Fryer
Fermente
Kavurma
Barbekü
Soteleme
Güveçte
Fırında
;
KÜLTÜR
Sofra Akademi
Gastronomi Trendleri
Gastronomi Tarihi
Tarım ve üretim
Faydalı Bilgiler
Pratik Bilgiler
WELL-BEING
Gastrosinema
Röportaj
EKİPMAN & STİL
Ekipman
Mutfak ve Dekorasyon
Sofra ve Tasarım
YEME-İÇME
Yurt içi
Yurt dışı
İstanbul
Ankara
İzmir
SOFRA TV
Youtube
Instagram
Öğünler
Soslar ve İçecekler
Lavantalı kombu çayı
Lavantalı Kombu Çayı
KOLAY
Malzemeler
2 şişe maden suyu (1 şişe 200 ml)
2 su bardağı kombu çayı
1 adet şeftali
1 adet lime
5-6 dal taze lavanta
Yapılışı
1
Maden suyu ve kombu çayını karıştırıp geniş bir sürahiye alın. Üzerine dilimlenmiş şeftali, lime ve lavanta dalı ilave edip buzdolabının alt rafında 10-15 dakika dinlendirin ve soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Denemeden Geçmeyin
KOLAY
Ebruli Frappe
Havuçlu Sos
YILDIZ ŞAHİNLER
ORTA
Ballı meyveli süt
KOLAY
Limonlu Kremalı Sos
YILDIZ ŞAHİNLER