Fırında Hindi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HİNDİ göğsünü haşlayıp çok ince didikleyin. Kerevizi rendeleyip, yapraklarını ince ince kıyın. Hindi etine ekleyip karıştırın. Bayat ekmeği blendırdan geçirin. Baharatlar öi ince kıyılmış maydanozla birlikte hindi karışımına ekleyin. Yumurta aklarını mikserle çırparak kar haline getirip hindili karışıma ekleyin. Karıştırın. Karışımı kağıttan kalıplara paylaştırın. 180 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...