En pratik 10 kızartma tarifleri
Ananas Kızartma Tarifi
12 Adet
Malzemeler
1 adet ananas
2 adet yumurta
Yarım su bardağı tozşeker
Yarım su bardağı süt
50 gram tereyağı
Bir buçuk su bardağı un
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Ananas Kızartma Yapılışı
Ananası temizleyip yuvarlak dilimleyin. Çukur bir kabın içinde yumurtaları çırpın. Un, tozşeker, süt ve tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Ananas dilimlerini bu karışıma iyice bulayın. Sıvıyağı iyice kızdırıp ananas dilimlerinin her iki tarafını kızartın. Krema veya dondurma ile servis yapın.
Ananas Kızartma Tarifi
12 Adet
Malzemeler
1 adet ananas
2 adet yumurta
Yarım su bardağı tozşeker
Yarım su bardağı süt
50 gram tereyağı
Bir buçuk su bardağı un
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Ananas Kızartma Yapılışı
Ananası temizleyip yuvarlak dilimleyin. Çukur bir kabın içinde yumurtaları çırpın. Un, tozşeker, süt ve tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Ananas dilimlerini bu karışıma iyice bulayın. Sıvıyağı iyice kızdırıp ananas dilimlerinin her iki tarafını kızartın. Krema veya dondurma ile servis yapın.
En pratik 10 kızartma
Rulo Patlıcan Kızartma Tarifi
4 Kişilik
Malzemeler
3 adet kemer patlıcan
6 adet sosis
3 dilim dil peyniri
1 su bardağı süt
1 su bardağı mısır unu
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Rulo Patlıcan Kızartma Yapılışı
ÖNCELİKLE patlıcanların kabuklarını soyup, uzunlamasına incecik dilimleyin. Sütün içine yatırın. Sosisleri ikiye bölüp, uçlarını bıçakla artı şeklinde kesin. Peyniri didikleyin. 1 sosis ve dil peyniri dilimini patlıcanın içine koyup, rulo şeklinde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Patlıcanları tekrar sütün içine alın. Daha sonra mısır ununa bulayıp, kızgın sıvıyağda kızartın. Daha sonra kürdanları çıkararak, sıcak servis yapın.
TARİF DETAY