"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
İftar yemek ve organizasyonlarınız için mekan arayışına girdiyseniz, önerilerimize göz atmadan rezervasyon yapmayın deriz. İşte sizler için hazırladığımız menü ve fiyatlarıyla iftar dosyamız...
Hotel Armada
Günün Çorbası: Şef'in dönüşümlü olarak hazırladığı bademli patlıcan çorbası, taze naneli domates çorbası veya vezir çorbası
İftarlıklar: Hurma, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, buzda tereyağı, Armada mutfağında yapılmış reçel çeşitleri, tahin-pekmez, sucuk, pastırma, beyaz peynir, kaşar ve tulum peynirleri, zeytinyağlı sarma, imam bayıldı, domates ve salatalık, yeşil biber
Ara sıcak: Sebzeli tepsi böreği; yoğurt sos ile
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Ana Yemekler: Piliç beyti - közleme sebze yahnisi üzerinde firik pilavı ile, kuzu tandır - fıstıklı humus yatağında, kendi sosu ve sumaklı pilavı ile, karışık külbastı çeşitlemesi - damla sakızlı keşkek ve mevsim ızgara sebzeleri ile, mevsim balığı - mini sebzeler ve patates ile, islim kebabı - domatesli pilavı ile
Tatlı Çeşitleri: Şerbet ve meşrubat çeşitleri, çay ve kahve
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Halit Paşa Konağı
Osmanlı Şerbet
İftar Tabağı: Kayısı, hurma, ezme, haydari, zeytinyağlı, ramazan pidesi
Ara İkram: Çiğ köfte
Çorba: Tereyağlı süzme mercimek çorbası ,ezogelin çorbası veya düğün çorbası
Ana Yemek: Et ızgara, hünkar beğendi, saç tava garnileri eşliğinde
Salata: Mevsim salatası veya çoban salata
Tatlı: Ramazan güllü güllaç, trileçe
İçecek: Meyve suyu, ayran, gazlı içecek, maden suyu
(Çay ve su sınırsız)
Halit Paşa Konağı İftar Menüsü 57TL
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Hamdi Restaurant
Günün Çorbası
Kahvaltı Çeşitleri (serpme): Hurma, zeytin, peynir, sucuk, reçel, bal
Ara Sıcaklar: İçli köfte, fındık lahmacun veya kuru dolma
Ana Yemek: Urfa kebap, kuzu şiş, fıstıklı kebap, sebzeli kebap
Soğuk Mezeler (serpme): Yoğurtlu semiz otu, patlıcan salata, zeytinyağlı meze, çoban salatası, söğüş çeşitleri, yeşillik çeşitleri, turşu
Tatlı - Meyve (Serpme): Tatlı çeşitleri, mevsim meyveleri
İçecek: Limitsiz meşrubat, limitsiz çay
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Hilton İstanbul Bomonti
Hilton İstanbul Bomonti'nin restoranı 'the globe' da Ramazan'ı özel iftar menüleriyle karşılayacak.
İftariyelikler: Sucuk, pastırma, beyaz peynir, domates, salatalık, marine edilmiş zeytinler, kaymak, bal, hurma, kuru kayısı.
Şerbetler: Geleneksel Osmanlı şerbetleri, demirhindi şerbeti, akide şerbeti
Çorba: Ezo gelin çorbası
Salata: Roka salatası (Ceviz ve nar ekşi sosu ile)
Ara Sıcaklar: Etli pazı sarma, mini lahmacun, içli köfte, su böreği, mantı
Ana Yemekler: Adana kebap; firik pilavı, sumaklı soğan, ızgara domates biber ile
Piliç Yahni; pirinç pilavı ile
Kuzu İncik; patlıcan beğendi ve ızgara domates biber ile
Türk Tatlı Çeşitleri
İrmik helvası, cevizli baklava, kazandibi, damla sakızlı fırın sütlaç
Meyve Tabağı
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Lacivert Restaurant
Doğal Şerbetler
İftariyelikler:Medine hurma, Bodrum ve Milas'tan yöresel zeytin çeşitleri, Gökçeada doğal tereyağı, Kayseri Kuşgömü pastırma, organik füme et, Artvin süzme balı, ev yapımı incir reçeli, Ezine beyaz peyniri, Kars kaşarı, Edremit sepet peyniri, Abaza Çörek otlu peynir, Afyon manda kaymağı ve domates, salatalık söğüş
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Çorba: Adıyaman'dan yarma buğday, pirpirim otu, reyhan, nane, salatalık ve süzme yoğurtlu soğuk çorba
Ara Sıcak: Yaz domatesleri sosu eşliğinde bandırma lor peynirli kabak çiçeği kızartması ve gelincik otlu börek
Ana Yemek: Fırında 8 saatte ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik söğüş kavilca, ve siyes bulguru pilavı veya derisi üzerinde minekop balığı ızgara sote yanında yaz sebzeleri eşliğinde veya organik kekikli piliç ızgara
Tatlı: Güllaç veya karadut dondurmalı elmalı baklava
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Mabeyin Restaurant
İftariyelik: Beyaz Peynir, tulum peyniri, bal, pastırma, siyah zeytin, hurma turşu ve tereyağ
Başlangıçlar: Günün Çorbası , İçli köfte, çiğ köfte, Çavuşoğlu su böreği, günün zeytinyağlısı,
Fındık lahmacun, süzme yoğurt ,söğüş domates
Ana Yemek: Karışık ızgara, kebap ve köfte çeşitleri
Salatalar: Mevsim salata
Tatlı: Güllaç, sütlaç, kazandibi, tavuk göğsü, künefe
Demlik Çay
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Oba Restoran
İftar Tabağı: Domates, salatalık, beyaz peynir, siyah zeytin, pastırma, hurma, bal, tereyağı
Günün Çorbası
Salatalar: Karışık mevsim salatası, çoban salatası
Ara Sıcaklar: Pastırmalı paçanga böreği, patlıcan dolması
Ana Yemekler: Hünkar beğendi, dana külbastı, kekikli tavuk but ızgara, kuzu tandır, iç pilav
Tatlı ve Meyveler: Güllaç, sütlaç, keşkül, krem şokola, kadayıf, şekerpare, baklava ve sezon meyveleri (Açık Büfe)
Meşrubat: Meyan kökü şerbeti, kızılcık şerbeti, çay, su
"İftarı nerede yapsak?" diyenlere
Sapphire Seyir Terası Vista Cafe & Bistro
İftar tabağı: Pastırma, domates, salatalık, beyaz peynir, kaşar, bal, kaymak, hurma
Çorba: Sebzeli tavuk çorbası
Ara Sıcak: Ispanaklı peynirli börek
Ana Yemek: Balla soslandırılmış fırında kuzu tandır iç pilav eşliğinde
Tatlı: Dondurmalı güllaç (Tatlı ile çay ikramı)
İçecek: 1 adet pet su, 1 adet içecek
Sapphire Seyir Terası Vista Cafe & Bistro' da İfrat Menüsü 130TL