Diğer taraftan içi için bir tencereye piyazlık doğranmış soğan, kuş üzümü ve ayçiçek yağı koyup, soğanın rengi hafif dönene kadar kavurun. Dolmalık fıstığı katıp, kavurmaya devam edin. Yıkanıp süzülmüş pirinç, tuz, karabiber ve nane katın. Şöyle bir çevirdikten sonra suyunu ilave edin ve çekene kadar kısık ateşte pişirin.
Ocağın altını kapatın ve kıyılmış dereotunu ekleyip, karıştırın. 1 adet asma yaprağını düz bir zemine serin. Üzerine 1 adet hamsi ile 1 tatlı kaşığı iç harçtan koyun. Dolma sarar gibi sarın ve asma yaprağı ile iç harç bitene kadar işleme devam edin. Dolmaları ızgarada önlü arkalı pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.