Baharatlı Palamut
Palamutun doğal lezzetini baharatlarla zenginleştiren tarifimiz. Baharatlı palamut
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Palamudu halka şeklinde dilimleyin. Zeytinyağını bir tavaya alıp, balığı kızartın. Sarımsakları soyun. Maydanozun saplarını ayırıp, yapraklarını ince kıyın. Üzerine bütün sarımsak ve koruk ekşisini katıp karıştırın.
-
2
Maydanozlu karışımın yarısını küçük bir tencerenin dibine yayın. Üzerine palamut dilimlerini yerleştirin.Tuz, karabiber ve zencefil serpin. Kalan maydanozlu karışımı balığın üzerine serpip, sirke gezdirin. Ocağa oturtup, kısık ateşte 15 dakika pişirin. Soğuk olarak servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL