Balıklı Dürüm

Balıklı dürüm, deniz mahsullerini yenilikçi bir şekilde deneyimlemek isteyenler için ideal! Evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz tarifimiz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Önce balık filetoyu küp şeklinde doğrayın ve bir tavaya alın. Tereyağı, kıyılmış sivri biber, dörde bölünmüş kiraz domates, tuz ve karabiber katıp, kısık ateşte 5 dakika pişirin.

  • 2

    Servis için maydanoz, sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi derin bir kapta karıştırın. Hazırladığınız karışımdan balıklı harcın içine 1 yemek kaşığı katın. Balıklı harcı arzunuza göre kepekli veya normal lavaşların içine koyun. Rulo yapın ve maydanozlu karışımla birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...