Brüksel Lahanalı Baharatlı Balık

En lezzetli Brüksel lahanalı tarifler nasıl yapılır? Sorusunun cevabını sizler için bulduk. Sofra dergisi güvencesiyle işte Brüksel lahanalı. baharatlı balık tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Balık sosu tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Levrekleri sosla iyice sıvazlayın. Streç filmle kaplayıp en az 2 saat buzdolabında bekletin.

  • 2

    Orta boy bir tavada sadeyağı eritin. Tohumları ekleyip, karıştırın. Sarımsak ve Brüksel lahanalarını katın. Dilimlenmiş biberi ekleyin. Tuzunu ayarlayıp 5 dakika soteleyin.

  • 3

    Fırın kabına balıkları, sebzeyi, dilimlenmiş limonları ve defne yapraklarını yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında 15 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
  • Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
  • 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...