Küp doğranmış biber ve domates ilave edin. Tuz, karabiber ve kekik katıp birkaç dakika birlikte kavurarak kenara alın. Süt ve yumurtayı geniş bir kaba alıp çırpın.
Üzerine un ve tuz ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana dek çırpın. Krep tavasını hafifçe yağlayıp, kızdırın. Hazırladığınız harçtan 1 çorba kepçesi alıp tavaya dökün.
Sallayarak yayılmasını sağlayın. Krebi önlü arkalı pişirin. Harç bitene dek işleme devam edin. Pişirdiğiniz kreplerden birini düz bir zemine alıp ortasına hazırladığınız etli harçtan koyun.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Sıcakken üzerlerine kalan salçalı sosu sürüp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.