Chutney malzemelerini bir tencereye alıp karıştırın. Ocaktan alıp 2 saat oda sıcaklığında ara sıra karıştırarak bekletin. Kısık ateşte 30-35 dakika pişirin.
Çubuk tarçını 10 dakika sonra içinden alın. Chutney reçel kıvamını alınca ocaktan alıp soğumaya bırakın. Buzdolabında ağzı kapalı cam kavanozda muhafaza edin.
Zeytinyağı sürülmüş patlıcan dilimlerini döküm tavada veya barbeküde ızgara yapın. Servis için üzerlerine krema kıvamında çırpılmış labne ve chutney koyun. Kuruyemiş serpiştirip ev yapımı lavaş ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.