İskorpit filetoları, yapışmaz yüzeyli tavada çok az ayçiçek yağı ilavesiyle birlikte kızartın. Diğer deniz ürünlerini ise hafifçe haşladıktan sonra bol ayçiçek yağında kızartın.
Deniz ürünlerinin hepsini bir fırın tepsisine ya da güvece dizin. İnce kıyılmış soğanları, mantarları, ufak doğranmış domatesleri, tavada tereyağıyla soteledikten sonra deniz ürünlerinin üzerine ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.