Domates Soslu Torik Sote

Karadeniz yöresine ait domates soslu torik sote tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Torikleri kuşbaşı doğrayıp, yarım çay bardağı sıvı yağda soteleyin. Soteledikten sonra balıkları servis tabağına aktarın. Tavaya, kalan yarım çay bardağı ayçiçek yağı aktarıp, doğranmış soğan ve sarımsağı soteleyin.
  • 2
    Ardından içine doğranmış maydanoz, dereotu, yeşil biber, tuz, kekik ve pul biberi katıp karıştırın. Son olarak rendelenmiş domatesleri ekleyip 4-5 dakika pişirin. Sotelenen malzemeyi balığın üzerine döküp, roka ile süsleyin. Servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.