Eti marine etmek için zeytinyağını bir kaba alın. Rendelenmiş soğanın suyunu ve renkli tane biberi içine ilave edip, eti bu marinede yarım saat bekletin. Daha sonra yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı et yumuşayana kadar kızartın ve servis tabağına alın.
Tavaya dörde böldüğünüz kiraz domatesleri koyup, şöyle bir çevirin. Etin üzerine gelişigüzel yerleştirin. Yeşil elmayı yarım ay şeklinde dilimleyin ve içine köri, kekik, tuz katıp, karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı hafif kızartın. Etle birlikte sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.