Soğanı küp doğrayıp, tereyağı ile birlikte tencereye alın ve soteleyin. Küp doğranmış sivri biber ve kırmızı biber ilave edip sotelemeye devam edin. Salça ve kabukları soyulup küp doğranmış domates ekleyip karıştırın.
2 su bardağı etin haşlama suyundan ekleyin. Su, bulgur, tuz ve karabiber ilave edip kaynayana dek harlı, kaynamaya başlayınca kısık ateşte, bulgur yumuşayana dek pişirin.
Ocaktan alıp 20 dakika dinlendirin. Didiklenmiş etle birlikte sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.