Fesleğen Soslu Erişte

Eriştenizi güzel bir fesleğenli sosla buluşturmak için en iyi tarif! Mutlaka denemeniz bu gereken tarifin detayları...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tencereye suyu alın. Tuz ve 1-2 damla sıvıyağ koyup kaynatın. Kaynayan suya erişteyi atın. 8-11dakika haşlayın. Süzgeçten geçirin.
- 2
Bir tavaya 2 yemek kaşığı tereyağı koyun. İnce kıyılmış fesleğeni ve mantarı ekleyip, 2-3 dakika soteleyin. Rendelenmiş sarmısağı ilave edin. Kremayı ekleyin. Tuz, karabiber ve peyniri katın. Bu sosu eriştenin üzerine gezdirip, servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL