Sarmısak, domates salçası, yoğurt, zeytinyağı, tuz ve karabiberi iyice karıştırarak bir sos elde edin. Kuzu kolun her parçasına bu sosu bolca sürüp, bir gece buzdolabında dinlendirin. Buzdolabından alıp, fırın torbasına yan yana dizerek yerleştirin.
Üzerine, kalan sosu gezdirin. Elma dilimi kesilmiş patates ve mantarı etlerin yan taraflarına yerleştirin. Ağzını sıkıca kapatıp, fırın torbasının üzerinden iki üç yerden kürdan yardımıyla delikler açın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.