Tereyağını bir tavaya alıp, arpacık soğan ve eti, et suyunu salıp çekene dek soteleyin. Üzerine dörde bölünmüş enginar ve kıyılmış sarmısak ekleyip, birkaç dakika daha soteleyin. Tencereye 1 su bardağı sıcak su ve tuz ekleyip kısık ateşte 30 dakika pişirin.
Daha sonra bir güveç kabına aktarın. Kıyılmış dereotu ekleyip karıştırın. Beşamel sos için tereyağını bir tavaya alıp kızdırın. Üzerine unu ekleyip, rengi hafifçe dönene dek kavurun. Sürekli karıştırarak sütü katın. Koyulaşmaya başlayınca kaşar peyniri, tuz ve karabiber ekleyin. Muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın ve güvecin üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.