Kalamar Güveç

Deniz mahsullerinin zenginliğini sıcak bir tabakta keşfedin!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kalamarı az tuzlu suda haşlayın ve süzün. Soğuduktan sonra önce halka doğrayın. Daha sonra halkaları ortasından kesip parmak uzunluğunda şeritler elde edin.
  • 2
    Havuç, sivri ve kırmızı biberi parmak uzunluğunda doğrayıp, tereyağında soteleyin. Üzerine kalamar, tuz, kekik ve pul biber ilave edip, 1-2 dakika daha çevirdikten sonra güveç kabına alın.
  • 3
    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.