Karabuğday risotto için tereyağının yarısını tencereye alın ve soğanı yağda soteleyin. Ardından karabuğdayı ilave edip kavurun. Azar azar tavuk suyu ekleyin. Karabuğday suyunu çektikçe az aza tavuk suyu eklemeye devam edin Kıvamı yoğunlaşıncaya kadar pişirin.
Izgara bonfile için dana bonfileleri harlı ısıda önlü arkalı mühürleyin. Daha sonra ızgarada pişirin. Tavada pişirecekseniz mühürledikten sonra tereyağında pişirin. Pişirme sırasında tavada biriken tereyağından azar azar üzerine gezdirerek önlü arkalı pişirin.
Karabuğday risottoyu kalıp yardımı ile servis tabağına yerleştirin. Yanına bonfileleri koyun. Dilediğiniz ızgara sebzelerle birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.