Ön hazırlık olarak, doğranmış maydanoz, domates, sivri biberleri, didiklenmiş palamutu, defne yaprağını ve baharatları fırın poşetine alın. 200 derece fırında 20 dakika pişirin.
Bu arada, karidesleri bir tencereye aktarıp, üzerine 1 bardak suyu dökün ve 5 dakika haşlayın. Sonrasında suyunu süzdürün. Bir tavada tereyağını eritip içine karidesleri ekleyin. Üzerine tuz, karabiber ve pul biberi serpip, 5 dakika pişirin.
Tereyağ köpük köpük olunca tavayı ocaktan alın. Karidesleri kornişon turşu ile sırayla şişlere geçirin. Servis tabağına fırında pişirdiğiniz palamut karışımını koyun. Üzerine karides şişleri yerleştirip, sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.