Kuru Fasulye

Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği yemekleri Sheraton İstanbul Esenyurt’un Executive Chef’i Serdar Özkan hazırladı. Atatürk’ün sevdiği kuru fasulye tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kuru fasulyeyi geceden ıslatın. Ertesi gün haşlayıp suyunu süzün. Ayçiçeği yağını bir tencereye alın.

  • 2

    Yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine 1 çay bardağı suda açılmış salçayı ilave edin. Birkaç dakika sonra fasulye, acı kırmızıbiber, sarımsak, su ve tuz ekleyin.

  • 3

    Yüksek ısıda 10 dakika pişirin. Daha sonra ocağı kısıp, yemek suyunu yarı yarıya çekene kadar pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.