Türk mutfağının geleneksel yemeklerinden olan dolma, birbirinden farklı içlerle ve farklı sebzeler ile hazırlanmaktadır. Her tarifi sevilen bu lezzeti kuzu etli denemek isteyenler için kuzu etli kabak dolması tarifi
Kabakların uçlarını kesip ikiye ayırın ve içlerini temizleyin. Eti bıçakla çok küçük parçalar şeklinde kesin. Maydanoz, dereotu ve naneyi yıkayıp ince doğrayın. Domatesin kabuğunu soyup küçük parçalar halinde doğrayın. Kabuğunu kullanmak üzere saklayın.
Yeşillikler, pirinç, domates, et, pul biber, 1 yemek kaşığı salça, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve tuzu bir kapta karıştırın. Harcı kabakların içine paylaştırın. Domates kabuğunu parçalar şeklinde kesip kabakların ağız kısımlarını kapatın. Kabakları tencereye dizin. Kalan salçayı 1 su bardağı su, kalan zeytinyağı ve tuzla karıştırıp kabakların üzerine gezdirerek dökün.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.