Lobyayı derin bir tencerede yumuşayana kadar haşlayın ve süzüp kenara alın. ayçiçek yağı ve tereyağını bir tencereye alıp eritin. Üzerine ince doğranmış soğan ve biber ekleyip kavurun.
Lobya ve bulguru ilave edip birkaç dakika kavurun. Malzemenin üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak et veya tavuk suyu ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alıp üzerine kağıt havlu koyup 10 dakika demlendirin. Karıştırıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.