Pirinci haşlayın. Pilav yapımında kullanılacak sos için, sirke, toz şeker ve tuzu karıştırıp biraz kaynatın. Sosu soğumaya bırakın ve daha sonra sıcak pirinç ile karıştırıp, soğutun.
Somon ve ton balığı filetolarını ince dilimler halinde kesin. Bambu tabakanın (makımette) üzerine yarım yosun yaprağı koyun ve bir avuç dolusu pirinci yaprağın üzerine yayın. Üzerlerine jülyen doğranmış somon ya da ton balığı dilimlerini yerleştirin. Dilerseniz balık dilimlerinin arasına biraz wasabi sürün. Arzuya göre üzerine salatalık ve avokado dilimleri yerleştirip, hepsini bambu yardımıyla sararak sıkıca rulo yapın.
Ruloyu bambudan çıkarıp, keskin bir bıçakla dilimleyin. Kırmızı turp, wasabi ve zencefil turşusu ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.