Kıymayı derin bir kaba alın. Üzerine rendelenmiş soğan, ezilmiş sarımsak, ufalanmış ekmek içi, yumurta, kimyon, karabiber ve tuz ilave edip iyice yoğurun. Köfte harcından mandalina iriliğinde bezeler koparıp, her birinin ortasına baş parmağınızla bastırarak çanak şekli verin.
Harç için ayıklanıp doğranmış mantar ve zeytinyağını tavaya alın. Suyunu salıp çekene dek soteleyin. Küp doğranmış kırmızı biber, karabiber ve tuz ilave edip 5 dakika daha soteleyin. Ocaktan alıp, kıyılmış maydanoz ekleyerek karıştırın. Harcı köftelerin ortalarına pay edip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.