Küçük bir tencerenin içerisine pirinç sirkesi ve şekeri ekleyin. ocağın üzerinde orta ısılı ateşte şeker eriyene kadar ısıtın. Ocaktan alıp, soğumaya bırakın.
Demlenen pilavı derin bir kaseye boşaltın. Sirkeli karışımı, ılık olan pilavın üzerine tahta bir kaşık yardımı ile yavaşça dökerek, pirinçleri ezmeden karıştırın. Üzerini temiz bir mutfak bezi ya da kağıt havlu ile örtün.
Nektarin sos için; nektarinin kabuklarını soyup, çekirdeği çıkarın ve küp küp doğrayıp blender'a koyun. Üzerine limon suyu, limon kabuğu rendesi, yumurtanın sarısı, pirinç sirkesi, tuz ve ayçiçek yağını ekleyip çekin. Karışım mayonez kıvamında olmalı.
Tezgahın üzerine 30 cm uzunluğunda streç film açın. Ortasına yatay olarak dilim balığı koyun. Balığın üzerine 3 adet yan yana ince dilimlenmiş nektarin dizin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.