Pesto Soslu Makarna
İtalyan mutfağının yeşil lezzeti: Pesto soslu makarna!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ispanak yapraklarını tuz ile havanda ezin. Maydanoz yapraklarını havana ekleyin ve ezmeye devam edin. Önce bademleri sonra sarımsağı ekleyin ve zeytinyağı ilave edin.
-
2
Daha sonra tavada pesto sosu hafifçe çevirin. Haşlayıp süzdüğünüz makarnaya sosu döküp iyice harmanlayın.Bir tencerede Pınar Labne'yi ve kremayı bir tutam tuz ekleyerek yavaş yavaş eritin.
-
3
Eriyen labneli karışımı bir tabağa dökün. Ortasına rulo halinde makarnayı koyup, servise hazır edebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL