Bütün tavuğu geniş bir kaba alın. Üzerine baharatları serpiştirin. Bir kasede zeytinyağı, bal, portakal kabuğu, portakal suyu ve rendelenmiş sarımsağı karıştırın. Tavuğun her yerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar 1.5 saat pişirin.
Garnitür için tüm sebzeleri güzelce yıkayın ve süzün. Bebek patateslerin kabuklarını soymadan, diğer sebzelerle uyumlu büyüklükte küp şeklinde doğrayın. Brüksel lahanalarının dış yapraklarını ayıklayın ve ortadan ikiye bölün. Doğranmış sebzeleri zeytinyağı, karabiber, kekik ve tuz ile harmanlayın.
Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine sebzeleri dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yumuşayana kadar pişirin. Portakallı tavuk ve garnitürü birlikte servis yapın
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.