Balıkları fileto olarak dilimleyip kılçıklarını çıkartın. Tuz, balık baharatı ve kırılmış yeşil biberi karıştırın. Karışımı balıkların üzerine serpin. Mısır özü yağını bir tavada kızdırıp balıkları kızartın.
Dolmalık biberlerin zarlarını soyup jülyen doğrayın. Taze soğan, sarımsak ve kabağı da jülyen doğrayın. Göbek salatayı parmak kalınlığında doğrayın. Bu arada başka bir tavaya sırasıyla taze soğan, sarımsak, renkli biber, kabak ve göbek salatayı atın.
Canlılıklarını kaybetmeden birkaç dakika soteleyin. Tereyağı ve kremayı ekleyip karıştırın. Servis tabağına alıp kızarmış balık filetoları ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.