Sebzeleri küçük küçük doğrayın. Tuz, karabiber ve pul biberi ayarlayın. Kılçıkları çıkarılmış hamsilerin yarısını, hafifçe yağlanmış yuvarlak bir tepsiye, ortadan kenarlara doğru dizin (hamsi filetoların baş kısımları tepsinin tam orta noktasına bakıyor olmalı). En kenarda olan hamsilerin kuyruk kısımlarını tepsinin dışına sarkıtın.
Sebzeli harcı yayın. Kalan hamsileri de sebzeli harcın üzerine aynı şekilde dizin. İlk hamsi katında bulunan ve kuyruk kısımları dışarıya doğru sarkan hamsilerin kuyruklarını ikinci kattaki hamsilerin üzerine kapatın.
Bir buçuk yemek kaşığı tereyağını küçük parçalar halinde keserek, hamsilerin üzerine yayın. 180 derece fırında yarım saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.