Eti una bulayıp fazla kısmını silkeleyin. Bir tencereyi kızdırıp eti ekleyin ve kısık ateşte 4-5 dakika kavurun. Üzerine irice doğranmış soğan ve sarımsak ekleyip, 2 su bardağı su ilave edin.
Orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Havuç ve kabağı temizleyip halka doğrayın. Biberleri irice kıyın. Zeytinyağını bir tavaya alın ve sebzeleri ekleyip soteleyin. Kalan 1 su bardağı suyu ilave edip 5 dakika birlikte pişirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.