Derin bir kabın içine aldığınız siyah pirincin üzerini çıkacak kadar su ekleyip, 1 saat bekletin ve süzün. Daha sonra duru suyu çıkana kadar yıkayın ve süzdükten sonra tencereye alın.
Üzerine dört buçuk su bardağı su, pirinç sirkesi, toz şeker ve tuz ilave edip, haşlayın. Soğuduktan sonra dikdörtgen kesilmiş yağlı kağıdın üzerini ayçiçek yağı ile yağlayın ve pirinci elinizle bastırarak yayın.
Geniş kısmına somon fümeyi yerleştirin ve rulo şeklinde sarın. Buzdolabında en az 1 saat bekletin ve dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.