Harç için eti tavaya alıp suyunu salıp yeniden çekene kadar soteleyin. Yağ ve kıyılmış soğan ekleyip karıştırın. Doğranmış biberi katıp pişirmeye devam edin.
Salça, tuz ve baharatları ilave edin. Bir iki çevirip ocaktan alın. Krep için tüm malzemeyi çırpma teli ile karıştırın. Karışımdan 1 çorba kepçesi dolusu alıp yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin.
Malzeme bitene kadar işlemi tekrarlayın. Beşamel sos için yağ ve unu tavaya alıp unun kokusu çıkana kadar hafif kavurun. Süt ekleyip koyulaşana kadar pişirin.
Kaşar peyniri serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.