Somon Izgara
Kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz akşam yemeklerinize lezzet katacak somon ızgara
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Somonları, kişi başına bir iri dilim gelecek şekilde kesin. Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve dereotunu bir kabın içinde karıştırın. Fırın tepsisine alüminyum folyo yaydıktan sonra, somon dilimlerini tepsinin üzerine yerleştirin.
-
2
Hazırladığınız karışımı, somon dilimlerinin üzerine eşit şekilde gezdirin. 200 derece fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin ve yanında kuşkonmazla birlikte bekletmeden servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL