Somonu taze fesleğen, kekik ve biberiye ile 1 saat marine edin. Izgarada veya yapışmaz yüzeyli bir tavada kızartın. Patatesleri haşlayıp ezin. Patatese süt ve 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyip püre yapın.
Kabak, ıspanak ve havuçları haşlayın. Sos için limon suyu, kapari, mısır ve küp doğranmış domatesi tavada soteleyin. Kalan tereyağını ve 2 yemek kaşığı su ilave edip sosu ocaktan alın. Püre ve haşlanmış sebzeleri servis tabağına alıp üzerine somonu yerleştirin. Sosu tabağa gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.