Soya Soslu Mantarlı Pisi Kavurma
Bu tarif, pisi kavurmasını soya sosu ve mantarın eşsiz aromasıyla birleştirerek damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pisi balığı filetosunu iri parçalar halinde doğrayın. İri doğranmış havuç, kabak ve arpacık soğanı, suda 10 dakika haşlayıp, süzün.
-
2
Ayçiçek yağı bir tavaya alın. Üzerine balık, haşlanmış sebzeler, mantar ve halka doğranmış sivri biberi ilave edip, soteleyin. Soya sosu ve karabiber katıp, kısık ateşte soya sosunu çekene kadar kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL