Kabuklarını soyduğunuz tatlı patatesleri spagetti makinesinden veya çok yönlü spiral sebze dilimleme aparatından geçirip, uzun şeritler halinde kesin. Balıkçınızdan sadece kabukları kalacak şekilde aldığınız karidesleri üzüm sirkesi, pirinç sirkesi, limon suyu, süzme bal ve zeytinyağı ile marine ederek buzdolabında 2 saat dinlendirin. Sürenin sonunda patates şeritlerini karideslerin etrafına sarın ve yapışmaz yüzeyli tavaya yerleştirin. Üzerine zeytinyağı gezdirip, kısık ateşte iki tarafı da altın rengi alana dek 4-5 dakika pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.