Acılı Kalpler

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle hamur kıvamına gelene dek un, hardal ve tereyağını karıştırın. Minik doğradığınız cheddar peynirini, biberleri, yumurta sarısını ve 1 çorba kaşığı suyu ekleyerek ele yapışmayan bir hamur kıvamına getirin. Strech filme sarıp yarım saat buzdolabında bekletin. Fırının ısısını 175 dereceye ayarlayın (orta ısıda). Dinlenmiş hamuru hafifçe unladığınız zeminde 5 mm inceliğinde açın (bu önemli, kalın olursa içinin hamur kalması olasılığı yüksek olacaktır). Kalıplarla istenilen şekillerde parçalar kesin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine çörekleri dizerek 15-20 dakika pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.