Birinci yufkayı düz bir zemine yayın. Yoğurt ve sıvıyağı karıştırıp, yufkanın üzerine sürün. Üzerine öbür yufkayı serin. Onun da üzerine karışımdan sürün. Diğer yufkayı da koyup, 12 adet üçgen oluşturacak biçimde kesin. Rendelenmiş beyaz peynir, küçük doğranmış domates ve ince kıyılmış maydanozu karıştırın. Üçgen biçimindeki yufkaların bir kenarına bu harçtan koyun. Sigara böreği sarar gibi sarın. Uçlarının ayrılmaması için suyla ıslatın. Daha sonra börekleri su dolu bir tencereye koyun. 5 dakika bekletip, suyunu sıkarak bir fırın tepsisine alın. Böreklerin ortasına bıçakla karnıyarık gibi yarın. Yumurta sarısı sürüp, susam serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.