Labne Peynirli Tepsi Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kaseye ketçap, ezilmiş sarımsak, eritilmiş margarin, ince kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber, labne peyniri, fesleğen ve yumurtayı alıp, harmanlayın. Bir fırın tepsisini yağlayın. 1 adet yufkayı bütün olarak yayın. Kenarlarını toplamayın. Üzerine ikinci yufkanın yarısını elle parçalayarak yayın. Üzerine çırpılmış süt, yumurta ve yağ karışımını sürün. Kaşıkla yedirin. İkinci yufkanın kalan yarısını tepsiye serin. Üzerine labne peynirli malzemeyi yayın. Üçüncü yufkayı da parçalayarak üzerine serin. Sütlü karışımdan gezdirin. Tepsi kenarından sarkan yufkayı bohça gibi kapatın. Üzerine kalan sütlü karışımı yayarak en üste haşhaş tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin. Dilimleyip, ılık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.