Balık, kalamar, karides, ahtapot, soğan, sarımsak ve mantarı incecik kıyın. Tavaya aldığınız zeytinyağında kıyılmış malzemeyi soteleyin. Üzerine kıyılmış fesleğen, nane ve dereotu ekleyip, karıştırın. Tavayı ocaktan alın ve rendelenmiş kaşar peyniri ile baharatları ekleyip, soğumaya bırakın. Yufkayı önce boylamasına sonra enlemesine kesip, 4 adet parça elde edin. Diğer yufkaya da aynı işlemi uygulayın ve toplam 8 adet yufka parçası elde edin. Yufkanın ortasına balıklı iç harçtan koyun ve bohça şekli verin. Kalan yufka parçalarını da aynı şekilde hazırlayın ve kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.