Isırgan otu, brokoli ve ebegümecini haşlayıp, incecik kıyın. İnce kıyılmış soğanları zeytinyağında kavurun. Beyaz peynir, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Ilınması için bir kenara alın. Fırın tepsisini yağlayın ve 1 adet yufkayı kenarları taşacak şekilde yayın. Bir kasede yumurta, süt, yoğurt ve zeytinyağını çırpın. Yufkanın üzerine bu karışımdan sürün. İkinci yufkayı serin ve tekrar yumurtalı karışımdan sürün. Üçüncü yufkanın yarısını serin ve üzerine sebzeli harcı yayın. Kalan yarım yufkayı serip yumurtalı karışımdan sürün. Bir kat yufka-yumurtalı karışım, tekrar yufka ve yumurtalı karışımdan sürün. Kenarlardan sarkan kısımları içe doğru katlayın ve kalan yumurtalı karışımı üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.