Paçanga Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yufkalardan 4 adedini üst üste yerleştirip, 3 adet dikdörtgen kesin. 1 adet dikdörtgen yufkanın uzun kenarına 2'şer dilim pastırma, domates ve biber yerleştirin. 1 çorba kaşığı kaşar peyniri serpiştirin. Dikdörtgen şeklinde sarın. Kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın. Fırın tepsisine yerleştirip, çırpılmış yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.