Chia’lı Vişneli Kalpler

Hem sağlıklı hem aşk dolu! Chia tohumunun besleyici gücü, vişnenin ferah tadıyla kalp şeklinde buluşuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bal kabağının kabuklarını temizleyip blenderden geçirin. Üzerine kalan malzemeyi ilave edip iyice karıştırın.
-
2
Kalp şeklinde porsiyonluk kalıplara pay edip, önceden ısıtılmış 160 derece fırında 30 dakika pişirin. 2 Arası için vişneyi bir kaba alıp suyunu salması için 30 dakika dinlendirin.
-
3
Üzerine chia ilave edip 15 dakika jel kıvamına gelene dek dinlendirin. Pişen porsiyonluk kekleri enlemesine ortadan ikiye kesip, ortalarına chia tohumlu karışımı pay edin.
-
4
Üzeri için bitter çikolatayı benmari usulü erittikten sonra keklerin üzerine gezdirin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL