Tencereye suyu koyun ve içerisine temizlenip yıkanmış istavritleri ve ikiye bölünmüş soğanı ilave edin. Karabiber ve tuz ekleyip, balıklar iyice yumuşayana kadar haşlayın.
Diğer tarafta pirinçleri yıkayın. Patates ve havucu küçük doğrayıp, pirinç ile birlikte ayçiçek yağıda kavurun. Bir miktar su ile yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanan balıkları süzün ve küçük parçalara ayırın.
Balıkları haşladığınız suyu patatesli malzemeye ekleyip kaynatın. Tuz ve karabiberi ilave edip, ateşten almaya yakın balık parçalarını ekleyin. Maydanoz yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.