Eti suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişirin. Su ile birlikte tencereye alıp, orta ateşte kaynatın. Mercimeği ayıklayıp, yıkayın ve tencereye ilave edin. Kaynamaya başlayınca tuzu katın.
Eti ayırıp, kalan karışımı blenderden geçirin. Bir kenara ayırdığınız kuşbaşı eti çorbaya ilave edip bir taşım kaynatın. Maydanoz ve pul biberle süsleyip, sıcak servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.