Kestane Çorbası

Kestane Çorbası

Sonbaharın ruhunu kaşığınıza taşıyan enfes bir lezzet: Kestane Çorbası. İpeksi dokusu, hafif tatlımsı aroması ve iç ısıtan lezzetiyle sofralarınıza şıklık katacak.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Haşlanmış kestanelerin kabuklarını temizleyip derin bir tencereye alın. Üzerine irice kıyılmış kereviz sapları, kabukları temizlenmiş soğan, havuç, su, köri, tuz ve karabiber ilave edin. Kısık ısıda 20-25 dakika pişirin. Blender'de çekip pürüzsüz hale getirin.
  • 2
    Servis kaselerine pay edin. Her birinin üzerine krema gezdirin. İri kıyılmış kestane, ince doğranmış taze soğan ve pul biber gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • 2025 Trendi Swicy Lezzetler
  • Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
  • Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...