Palamut Çorbası

Bu lezzetli tarif, balığın zengin aromasını ve sebzelerin taptaze tadını bir araya getirir, sağlıklı ve besleyici bir alternatif sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı ayıklayıp, kılçığını çıkarın ve küp şeklinde doğrayın. Tereyağını bir tencereye alıp eritin ve kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Un ilave edip, kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. Süt ve suyu katıp, bir yandan da karıştırın. Rendelenmiş havuç ve kabak katın. Tuz ve karabiber ekledikten sonra pişmeye bırakın.
  • 2
    Kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra balık etini katın. 3-4 dakika daha pişirdikten sonra tencereyi ocaktan alın ve kıyılmış dereotu ekleyin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.